HOE KAN JE GELD VERDIENEN MET INSTAGRAM?

HOE KAN JE GELD VERDIENEN MET INSTAGRAM? Iedereen zit op Instagram maar de meeste als ‘consumer’. Instagram gebruikt jou maar waarom zou jij Instagram niet gebruiken om geld mee te verdienen? In deze video ga ik je precies uitleggen hoe je met instagram geld kan verdienen.

Ik ga het niet hebben over de traditionele manieren zoals accounts flippen, shoutouts verkopen of sponsorships. Ik wil je een strategie meegeven waarmee je een eigen ‘long term’ online business op kan bouwen en ‘long term’ geld kan verdienen met Instagram.

► ASHFAAQ TAUS RESOURCES:
Start een webshop met Shopify ► https://shopify.pxf.io/15J0kB

Bedankt voor het kijken!

Op jouw succes!

Ashfaaq

Als je deze video tof vindt, geef de video een LIKE en ABONNEER op mijn kanaal en krijg de beste content over online business en online geld verdienen.

Thanks for watching!

VOLG MIJ:

Facebook: https://www.facebook.com/ashfaaqtausfan/
Instagram: https://instagram.com/ashfaaqtaus

10 gedachten over “HOE KAN JE GELD VERDIENEN MET INSTAGRAM?”

  1. Moet je je account open zetten hiervoor ? Want ik heb een game account van 5812 volgers daar ben ik al 6 maanden mee bezig maar me account staat wel gesloten

  2. Ik doe al jaren aan Instagram ben eigenaar van de meeste accounts geweest maar er is niet veel geld te verdienen maar je wel goed adverteren voor je eigen producten

  3. Goede video! veel golden nuggets uit deze video gehaald en opgeschreven.. ik zou echt graag je cursus willen joinen om meer informatie te willen vind dit erg interessant!

Reacties zijn gesloten.