HOE KRIJG JE EEN BAANTJE ALS 13/14 JARIGE? ✩Lydia Elisabeth

heyy vandaag weer wat tips!
Ik hoor vaak dat mensen moeite hebben om een baantje te vinden dus ik dacht ik maak is een video over mijn ervaringen erover, en hoe het mij wel is gelukt. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad en vergeet niet om even dat duimpje omhoog te doen!
xxx

|| ABOUT ME ||
Mijn naam is Lydia Elisabeth van beek, en ben momenteel 14 jaar. M’n hobby’s zijn dansen, netflixen, met vriendinnen afspreken en shoppen! Ik ben net met dit kanaal begonnen dus alles is nog een beetje nieuw voor mij. Mocht je het leuk vinden kan je altijd abonneren!
Lieffs!

|| SOCIAL MEDIA ||
instagram: lydiavbeek
mail: lydia@huizebeek.nl

|| FILMING & EDITING ||
camera: sony a5000
statief: hama star 62
editprogamma: davinci resolve 16

9 Comments
anders verdienen