Hoe krijg je MAKKELIJK en SNEL 4000 uur KIJKTIJD in 2022 | Uitleg | (Nederlands)

➤ Hoe Krijg Je 4000 Uur Kijk Tijd op YouTube in 2021zodat je kanaal word gemonetized en je ‘geld kan verdienen’ aan YouTube Dat ga ik jou vandaag uitleggen in deze video, ook geef ik je tips om dat te behalen!

Als je de 4000 uur kijktijd op YouTube wilt krijgen om in het YouTube partner programma te komen, welkom bij de club van miljoenen. Het is niet makkelijk om 4000 UUR OPENBARE kijktijd te krijgen op YouTube, voor velen komen ze NOOIT aan die 4000 uur van kijktijd omdat ze niet de juiste mindset of tips hebben gebkregen. In deze video ga ik jou op het juiste pad brengen riching die 4000 uur!

● Like en deel dit met met mensen die zich dit ook afvragen!

✔ LID WORDEN VAN DE BRAAM FAMILLIE?
↪ https://www.youtube.com/channel/UCAShoMLCgJPrhiVSXV85eng

– Ik ben Thijs en ik vind het leuk om te gamen. Ik upload: GTA 5 (serie’s) Call of Duty Black Ops Cold War. Ook vind ik het leuk om SOMS FIFA te spelen, ik zuig er wel in maar dat maakt niet uit want ik heb packluck. Wil je nou meer zien van ook bijvoorbeeld weekend league? Abonneer dan en laat een ‘blauw’ duimpje achter ook al heeft YouTube ze nu wit gemaakt. Laat even een leuke reactie achter.

✔ Meer zien van mij? Hier kan je mij vinden:
➤ (Gaming insta) https://www.instagram.com/thijssbraam.gaming/
➤ (Privé insta) https://www.instagram.com/thijssbraam
➤ League of Legends Channel: https://www.youtube.com/channel/UCywDD6FUNWyzVL4ooChQ4Hg

●Deze video bevat geen betaalde samenwerking(en).
●Deze video bevat geen (gratis) gekregen producten en/of diensten.
●Deze video bevat geen gekochte producten en/of diensten met korting.

➤ Mocht er ooit een betaalde samenwerking(en), gekregen producten en/of diensten, in de video voor komen dan wordt dit altijd aangegeven in de videobeschrijving.

How to get 4000 hours Watchtime on YouTube so that you can monetize your YouTube channel.

Gerelateerde berichten

8 gedachten over “Hoe krijg je MAKKELIJK en SNEL 4000 uur KIJKTIJD in 2022 | Uitleg | (Nederlands)

  1. Meer video's maken over deze onderwerpen? Binnenkort sowiso een video over tips van Thumbnail, Hastags etc. En over 1000 volgers krijgen!

  2. Ik dacht eerst dat je 4000 uur aan content moest hebben, dat zouden dan 16000 video's van een kwartier zijn, dat lukt toch nooit! Maar nu snap ik het, thanx! 😛

  3. Hallo met GIAP, leuk kanaal, ik had een vraagje over hoe je kan zien of je kanaal geschikt is om gemonetize te worden, dus zoals je zei de 4K kijktijd en de 1k abonnees. Zie graag een bericht tegemoet!🙏🏽🌍

  4. Pfoee ik wil dus een ytber worden en dit kan ik dus gebruiken

  5. Zo heb ik toch wat meer overzicht over deze openbare kijktijd

Reacties zijn gesloten.

anders verdienen