WAARSCHUWING! Geef GEEN geld aan deze bedelaars in Utrecht! | Undercover in Nederland

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Bekijk alle afleveringen op KIJK: https://bit.ly/33fjh5E

ABONNEER op SBS6 voor meer video’s: http://bit.ly/2qiTx8c.

VOLG SBS6 op social media!

Facebook | http://bit.ly/2oOBfto

Instagram | http://bit.ly/2pN3veY

OVER Undercover in Nederland …
Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt Alberto wederom zaken boven water die de verbazing te boven gaan.

9 gedachten over “WAARSCHUWING! Geef GEEN geld aan deze bedelaars in Utrecht! | Undercover in Nederland”

  1. Vind het heel grof van hem dat hij die blijft achter volgen en die uitmaakt en aanvalt voor de camera. die vrouw trouwens mankt gwn daarom dat ze in de rolstoel zit. tis niet dat ze 100% niet kan stappen ze stapt wel maar mankt en dat zie je ook op die video. Als hij dit deed voor mijn ogen dan had ik hem wel belachelijk gemaakt voor de camera geen respect voor je medemens foei!

  2. Die mensen trekken er zich geen bal van aan wat een ander er van vind,zo lang ze maar niet moeten werken en geld kunnen stelen draait alles goed voor dit soort crapul

  3. Ze hebben gewoon een showtje zitten opvoeren net zoals gieles en zeelenberg misdadige criminele gestoorde familiebendes waarbij je voor veel geld alles kwijt raakt en ook familie bekenden relaties en je reputatie want draaien de rollen om. Als je hun confronteert gaan ze dreigen of zielig doen Ze pakken de politie in met love bombings geslijm d.w.z. met mooie praatjes. Aan de buitenkant doen ze zich mooi voor maar zijn vuil van binnen en dat was je niet meer weg vandaar kun je beter vuil van buiten zijn want dat kun je nog schoon maken. .

  4. Ik doe het wel doe normaal zij zijn oud jongen🙏❤️😡😡

Reacties zijn gesloten.